Serveis i productes

Posem a la vostra disposició el nostre catàleg de serveis i productes per retre homenatge als vostres éssers estimats. 

Flors

Els nostres serveis

Aquí podreu trobar els serveis que més s'adaptin a les vostres necessitats.

Servei neteja de sepultures

Disposem d'un servei, a tots els cementiris, perquè la vostra sepultura sempre estigui neta. Aquí us expliquem les diferents opcions.

Memoria biográfica

Oferim, de manera gratuïta, a totes les famílies que ho desitgin la possibilitat de preservar la memòria dels seus familiars mitjançant un perfil biogràfic.

Ceremonias de despedida

Us acompanyem en el comiat del vostre ésser estimat, des de la cerimònia al cementiri fins al moment de la incineració o l'enterrament. Disposem de diferents espais per crear un clima 

d'intimitat i recolliment.

Búsqueda difunto antiguo

Des de l'any 1985 disposem d'una base de dades informatitzada però també podeu sol·licitar informació de persones inhumades als nostres cementiris abans de l'any 1985.

Colocación elementos decorativos

Per poder col·locar un element decoratiu a la part exterior de la vostra sepultura, heu de sol·licitar un permís per tal que us puguem trametre l’autorització.

Grabación de tira lateral

Podeu sol·licitar en les nostres oficines la gravació del nom de les persones que hi ha enterrades en la vostra sepultura.

Servicio de cremación

El crematori de Montjuïc, inaugurat l’any 1997, és un edifici de dues plantes, de més de 600m2 cadascuna. Aquest espai compta amb 5 forns crematoris i 2 plantes de filtratge de dioxines, totalment respectuoses amb el medi ambient.

Servicio de entierro de cenizas

Cementiris de Barcelona en els darrers anys ha creat diferents espais per a l’enterrament de cendres en entorns naturals que s’afegeixen a la dels columbaris cineraris, on també es pot donar sepultures a les urnes.

Ceremonias de despedida

Conscients de la dificultat de desplaçament, a vegades, d’alguns membres de les famílies, disposem d’un servei de cerimònies en Streaming, per tal de cobrir de manera virtual i en directe la cerimònia de comiat d’una persona difunta.

Recogida de cenizas

Amb l’objectiu d’escurçar els tràmits als familiars i amb prèvia petició de la família, Cementiris de Barcelona ofereix la possibilitat d’efectuar el lliurament de les cendres del difunt en un termini de 4 hores.

Traslado de restos para quemar

El servei de cremació de despulles, es regeix per les disposicions higièniques sanitàries vigents i s’inscriuen en el títol i en els Llibres Registre dels cementiris.

Servicio de entierros – Sólo funerarias

Les inhumacions es regeixen per les disposicions higièniques sanitàries vigents i s’inscriuen en el títol i en els Llibres Registre dels cementiris.

Ceremonias de despedida

A Cementiris de Barcelona ens adherim a la iniciativa Europea de celebrar els actes fúnebres als cementiris de la ciutat i, és per això, que disposem de diferents espais per crear un clima d'intimitat i recolliment.

Traslado dentro del mismo cementerio de cadáveres y restos

Els trasllats d’una persona difunta, des d’una sepultura a una altra es poden fer dins del mateix cementiri o entre diferents cementiris sempre que es compleixi amb tot el que està establert a l’Ordenança vigent de Cementiris per a aquests casos.

Els nostres productes

Làpides i complements

Lápida columbario cruz cenizas plata
Làpida columbari creu cendres plata
Lápida columbario cruz cenizas oro
Làpida columbari creu cendres or
Lápida columbario cruz cenizas plata
Làpida columbari creu cendres plata
Lápida columbario cruz cenizas oro
Làpida columbari creu cendres or
streaming

No podeu assistir a la cerimònia?

Des de d’aquí podreu assistir virtualment per via del nostre servei d'streaming.

Compromís

Compromís

Cementiris de Barcelona, empresa amb 17 anys de trajectòria en el sector, es compromet amb responsabilitat a complir amb les peticions de les famílies.

seguretat

Tranquil·litat i seguretat

Cementiris de Barcelona assegura el correcte tractament de les seves dades i una transacció segura xifrada SSL.

Qualitat

Qualitat

Cementiris de Barcelona garanteix la millor qualitat en tots els serveis i productes.