Qui és CBSA?

Cementiris de Barcelona, S.A. (CBSA) és una empresa pública municipal del grup BSM, que gestiona els nou cementiris de la ciutat de Barcelona, així com el Centre de Cremació situat al Cementiri de Montjuïc.

Qui som
Qui som CBSA

La gestió dels cementiris de Barcelona

El nostre propòsit és acompanyar les famílies en el procés de comiat preservant la dignitat i la memòria dels seus éssers estimats.   

La nostra Missió és oferir serveis de cementiri, cremació, comiat i acompanyament al dol apropant les nostres instal·lacions a la ciutadania com a espais de memòria amb valor històric, natural, cultural i patrimonial, de forma excel·lent i propera.   

La nostra Visió és convertir-se en el servei exequial de referència per a la ciutadania, de manera propera i personalitzada, amb qualitat i calidesa i sostenible econòmicament i mediambientalment. 

Els 5 Valors de Cementiris de Barcelona són:

  • Excel·lència: Treballem amb coneixement expert, escoltant activament i desenvolupant els talents per oferir el millor acompanyament a la ciutadania i famílies amb ple respecte a la diversitat cultural i religiosa.
  • Integritat: Rendim comptes des de la coherència, la responsabilitat i la transparència.
  • Compromís: Ens impliquem des de la proximitat amb la ciutadania, les famílies, els companys i l'entorn.
  • Cooperació: Basem les nostres relacions en la confiança, la col·laboració i el respecte en les sempre difícils circumstàncies d'acomiadar un ésser estimat.
  • Proactivitat: En diàleg permanent amb la ciutadania i les famílies, ens anticipem i innovem per millorar cada dia en tot allò que fem.

 

Esdeveniments culturals als cementiris de Barcelona

Treballem per promoure el reconeixement dels cementiris barcelonins com a béns culturals d'importància excepcional i fomentar-ne el coneixement entre els ciutadans i les principals institucions nacionals i europees.

Esdeveniments culturals
120

Esdeveniments singulars

Esdeveniments singulars
85000

Assistents

 assistents
6000

Assistents a les rutes nocturnes