CBSA amb la sostenibilitat

Cementiris de Barcelona, ​​S.A. és una empresa del grup BSM, que gestiona els nou cementiris de la ciutat de Barcelona, ​​així com el centre d'incineració situat a Montjuïc.

amb la sostenibilitat

CBSA Cuida el medi ambient

Cementiris de Barcelona té un interès especial en la preservació del medi ambient, per la qual cosa els forns crematoris disposen de filtres per reduir al màxim les emissions de dioxines a l'atmosfera.

CBS Cuida del medi ambient

Per què som sostenibles

Les dades ens avalen, els fets ens ratifiquen

Vehicles amb baixes emissions
Vehicles amb baixes emissions

Cementiris de Barcelona, ​​seguint la seva filosofia de respecte al medi ambient, està incorporant vehicles elèctrics per realitzar les inhumacions als cementiris petits i mitjans de la ciutat.

Filtres de dioxines
Filtre de dioxines

La incineració de les persones difuntes pot tenir dos elements contaminants. D'una banda, els metalls i els vidres complementaris i, de l'altra, els específics de la cremació, que formen els elements i les emissions a l'atmosfera i és per aquesta raó que disposem dels filtres de dioxines en els nostres forns crematoris.

Urnes biodegradables
Urnes biodegradables

La pràctica de la cremació està creixent de manera notable a nivell internacional, encara que a Barcelona, ​​amb un percentatge del 58%, encara queda un llarg camí per recórrer.

Punts de recàrrega
Punts de recàrrega

Cementiris de Barcelona disposa de tres punts de càrrega gratuïts per a vehicles elèctrics als cementiris de Montjuïc, Poblenou i Sant Andreu. Aquests donaran servei a la ciutadania i als cotxes elèctrics de CBSA.

Plaques fotovoltaiques
Plaques fotovoltaiques

Contínuament busquem alternatives per minimitzar els impactes dels vectors ambientals. El setembre del 2014 es va inaugurar el parc de plaques solars del Cementiri de les Corts, gràcies al qual el recinte té autosuficiència energètica. El Crematori de Montjuïc, disposa, també, de plaques a la coberta de l'edifici per assolir una producció suficient per a l'autoconsum. 

Arbres
Arbres

Comptem amb una gran varietat d’arbres que, unit als espais d’espargiment de cendres, fan dels nostres cementiris un gran pulmó verd  de la ciutat.

Certificats de qualitat i medi ambient de Cementiris de Barcelona

El nostre objectiu és clar, respectar el medi ambient i refermar el nostre compromís amb la sostenibilitat.

Treballem per la descontaminació del nostre medi ambient
Treballem per la descontaminació del nostre medi ambient
Contribuïm activament al desenvolupament sostenible
Contribuïm activament al desenvolupament sostenible
Contribuïm a la mitigació del canvi climàtic
Contribuïm a la mitigació del canvi climàtic
ISO 9001
ISO 14001
Veure Política i Certificats