Tipus de Sepultures

Oferim la possibilitat de concessionar, a les nostres oficines, diferents tipus de sepultura en el cementiri que més a prop estigui del vostre domicili habitual.

imagen cabecera sepulturas
Montjuïc
Espais per a cendres

Cementiris de Barcelona en els darrers anys ha creat diferents espais perquè la ciutadania pugui espargir o inhumar les cendres dels seus éssers estimats en entorns naturals que representen un patrimoni de gran valor. Es poden contractar concessions breus o lloguer o concessions a 15, 30 o 50 anys.

Voleu contractar aquesta sepultura?
Espai
Jardí de la Mediterrània. Espai no disponible

Aquest jardí ocupa un lloc privilegiat del cementiri, és un balcó sobre el mar, en el qual es poden inhumar les cendres dipositades prèviament a urnes biodegradables, al costat d’una planta o arbre familiar. S’hi podran inhumar fins a 5 urnes.

Jardí d’espargiment de cendres
Jardí d’espargiment de cendres

És un espai creat dins del cementiri de Montjuïc perquè les famílies puguin espargir les cendres de manera gratuïta, en un espai preparat especialment per aquest fet. El jardí està format per un gran parterre de graves de colors, dotat de reg automàtic i petits parterres quadrats.

Jardí de les aromes
Jardí de les aromes. Espai no disponible

Espai destinat a la inhumació d’urnes biodegradables, sobre les quals es col·locarà una planta (espígol, sàlvia o romaní).

Jardí del repòs
Jardí del repòs

Jardins en els quals es poden dipositar les cendres en una piràmide d’inhumació comunitària, amb l’opció de col·locar una placa en memòria de l’ésser estimat.

Imatge aèria mirador del mar
El Mirador del Mar

Espai situat en un lloc privilegiat del Cementiri de Montjuïc amb un gran mirador de cara al mar. La seva funció és l’enterrament de cendres que, prèviament, s’hauran dipositat en urnes biodegradables al costat d’una planta o un arbre.

L’espai també disposa de columbaris cineraris i cineraris tipus tomba.

imatge aèria balcó del record
Balcó del Record

Es tracta d’un espai en el Cementiri de Montjuïc, format per un parterre preparat per a l’espargiment de cendres.

Les famílies poden espargir o enterrar les cendres dipositades prèviament en urnes biodegradables al costat d’una planta o d’un arbre.

Montjuïc
Columbaris cineraris

Espais habilitats per a la inhumació de les urnes cineràries. Disposem de diferents tipus de columbaris cineraris en el Cementiri de Montjuïc.

Voleu contractar aquesta sepultura?
Columbari xiprer al Jardí de la Mediterrània
Columbari xiprer al Jardí de la Mediterrània

Columbari Xiprer Jardi Mediterrània i Pl. Sant Joaquim

Es tracta d’un columbari cinerari en forma de xiprer. És una escultura original i exclusiva de corten i vidre que té espai per a dipositar una urna de cendres. La seva estructura fa que quedi totalment integrada entre els xiprers del Jardí de la Mediterrània i la Plaça Sant Joaquim.

Columbaris cineraris Barcelona
Columbaris cineraris Barcelona

Sepultura vertical amb capacitat per a quatre urnes de cendres, amb dos tancaments diferents: làpida marbre blanc o vidre que permet la visualització de les urnes des de l’exterior i el seu interior es pot folrar de marbre. Aquesta tipologia de columbaris és pionera a l’Estat Espanyol.

Columbaris cineraris d’acer corten al Jardí de la Mediterrània
Columbaris cineraris d’acer corten al Jardí de la Mediterrània

Columbaris cineraris habilitats per a la inhumació de 4 urnes cineràries. Estan ubicats en un mur de pedra de Montjuïc al Jardí de la Mediterrània. El corten dona un aspecte envellit al columbari.

Columbaris cineraris tipus tomba al Jardí de la Mediterrània
Columbaris cineraris tipus tomba al Jardí de la Mediterrània

Aquests tipus de columbari estan ubicats al Jardí de la Mediterrània i l’enterrament de les urnes cineràries es fa a terra. Disposa d’una làpida de marbre i també d’una testera a la part superior per poder-hi fer una inscripció. Té capacitat per a 4 urnes.

Alzines cineràries
Alzines cineràries

Les alzines cineràries estan integrades dins del Jardí de les Aromes, un espai íntim que convida a la calma amb unes vistes privilegiades al mar i a la Barcelona Olímpica. Aquest arbre familiar permet dipositar fins a un màxim de 4 urnes biodegradables.

Montjuïc
Nínxols

Es tracta d’una construcció municipal i la més habitual en els nostres cementiris. Per poder enterrar una persona, cal que des de la darrera inhumació hagin passat dos anys. Hi ha diferents tipus de nínxols segons la forma i la mida que tenen i això determinarà la seva capacitat.

Voleu contractar aquesta sepultura?
Nínxols Montjuïc
Nínxols

Els nínxols poden tenir diferents elements ornamentals per embellir-los i, les famílies, els podran triar en funció dels seus gustos. En un nínxol s’hi pot col·locar una làpida personalitzada, tires laterals amb els noms de les persones enterrades en el seu interior, marc d’acer inoxidable, gerros, flors, creus, entre d’altres elements.

Montjuïc
Panteons

Aquest tipus de sepultures són les menys habituals en els cementiris tot i que en podem trobar un gran nombre en el de Montjuïc. Es tracta de construccions particulars que s’han fet en terreny del cementiri. Per poder construir un panteó, cal tenir en compte la normativa actual vigent. Els panteons qualificats d’històrics o monumentals tindran un tractament específic a l’hora de rehabilitar-los. Els panteons poden disposar de més d’un departament i en alguna ocasió disposaran d’una cripta on poder realitzar les inhumacions.

Voleu contractar aquesta sepultura?
Panteons Montjuïc
Panteons

Per embellir els panteons, disposem de diferents tipus d’elements ornamentals que, en cada cas, s’haurà de fer una autorització específica segons el tipus de panteó.

Montjuïc
Tombes

Són sepultures de construcció municipal on l’enterrament es fa sota terra. En molts casos, les tombes disposen de més d’un departament i això no impedeix la possibilitat d’enterrar dues persones en menys de dos anys.

Voleu contractar aquesta sepultura?
Tombes Montjuïc
Tombes

Per embellir les tombes, disposem de diferents tipus d'elements ornamentals, religiosos o no com ara, testeres, parterres, petites escultures, gerros, entre d'altres.