Cerimònia de Petits Estels al Cementiri de Montjuïc

16/04/2024
cartell cerimònia petits estels

El Cementiri de Montjuïc acollirà una sentida cerimònia en honor als nadons que van deixar aquest món massa aviat. Aquest emotiu acte, organitzat per l’Associació Petits amb Llum amb la col.laboració de Cementiris de Barcelona, té com a objectiu homenatjar els nadons que han perdut la vida durant la gestació o en el moment del part. 

L’homenatge tindrà lloc el 26 de maig a les 11hores a la zona ‘Petits Estels’ al Cementiri de Montjuïc. Durant l'acte, es realitzarà una cerimònia simbòlica seguida d'un moment de silenci i reflexió. Les famílies tindran l'oportunitat de col·locar petits estels simbòlics en un espai especial com a record dels seus estimats petits.

Cementiris de Barcelona expressa la seva solidaritat i suport a totes les famílies que han perdut un nadó i fa extensiu la participació a totes aquelles families  que vulguin unir-se a aquesta cerimònia acompanyant-los en aquesta jornada de record i homenatge.

Per a més informació i confirmació d'assistència, si us plau, contacteu amb l’Associació Petits amb Llum a través del correu electrònic tallerpetitsambllum@gmail.com .